CURSUS PVC VS DORIEN & BEA

Wie nu nog zegt dat vrouwen niks van bouwen  https://www.sastudios.media/ weten heeft het mis! Deze twee toppers zijn vorige week op cursus geweest en zijn helemaal op de hoogte gebracht en bijgespijkerd op het gebied van PVC. Er is namelijk veel mogelijk met PVC. Wat precies? Dat hebben onze dames voor ons uitgedokterd.

Wat hebben jullie precies uitgedokterd?

Nou een heleboel! Zo weten veel mensen niet dat je onder een PVC alrightvloerverwarming kan plaatsen. Wij weten dat dit wel kan, maar hoe kan je dit dan het beste verwerken en waar moeten we nog meer op letten bij het plaatsen. Onderstaande onderwerpen werden allemaal gedemonstreerd…

Het herkennen, beoordelen en voorbereiden van ondervloeren en het gebruik van opstookprotocollen bij vloerverwarming.
Welke type ondervloeren en vloerverwarmingssystemen zijn er en hoe wordt de betreffende ondergrond voorbereid
Waar letten we op met het dichtsmeren van leidingen
Hoe verwijder je glansverschillen en krassen in een PVC vloer en hoe onderhoud en bescherm je PVC
Hoe kan een PVC plank worden vervangen
Wij blijven ons verdiepen en ontwikkelen, zodat het plaatsen van een PVC vloer professioneel en vakkundig gedaan wordt en alrightmet de nieuwe ontwikkelingen gewerkt kan worden. Daarnaast kunnen wij jou antwoord geven op bovenstaande vragen. Want mocht je met een vraag of een probleem zitten, schroom dan niet om touch met ons op te nemen of langs te komen.

Het opstookprotocol

Een woord dat je niet zo vaak hoort; opstookprotocol. Dit wordt gebruikt bij vloerverwarming. Waarom? Het is namelijk zo dat dekvloeren waar vloerverwarming in zit, door de verandering van temperatuur, scheurvorming kan gaan vertonen. Dit komt door het uitzetten bij verhoging van temperatuur en krimp bij het dalen van de temperatuur. Het is belangrijk de vloer rustig aan deze verschillen te laten wennen. Hierdoor heb je lekkere warmen voetjes en kan je genieten van een mooie vloer zonder scheuren.

Waarom kiezen voor PVC?

Vroeger dacht guys bij PVC aan Vinyl en dan alrightnog zo’n vloer die je in van die oude scholen en ziekenhuizen vindt. Mensen hadden dat idee er vaak bij en dan kreeg je er eerder rillingen van, dan dat je dacht ‘hé, dat is mooi voor in mijn huis’. Gelukkig veranderen tijden en ontdekken we steeds meer. Zoals je eerder 30 jaar met een inrichting deed, zo blij is je partner nu als de inrichting five jaar hetzelfde blijft. En een PVC vloer doe je gelukkig wel heel veel jaren mee!

PVC is een bekende vloer aan het worden en dit terwijl het eigenlijk al heel lang bestaat. De reden dat het nu zo populair is omdat je zoveel mogelijkheden hebt qua stijlen en kleuren en je kan er zoveel mee. Van een PVC houtlook vloer tot een PVC tegelbetonlook vloer, het is mogelijk voor elke ruimte. Daarnaast is het erg sterk en is onderhoud ervan erg makkelijk. Zowel handig voor een huis vol met youngsters, als in een bedrijf waar vele voetjes over de vloer komen.

Kom langs!

Dus PVC-inspiratie opdoen? Tegenwoordig very wellin tegel PVC te krijgen en andere numerous soorten en stijlen. Nieuwsgierig naar onze PVC vloeren en meer informatie ontvangen? Laat het ons weten. Misschien tref je dan very welldeze top dames aan 😉

Graag tot snel!

Groet,
Team Tegelstudio Nijkerk

Post Views: 217
Tags: Bijgespijkerd, Cursus, PVC-Vloeren, Tegelstudio Nijkerk
ASSORTIMENT
Tegels
Sanitair
PVC vloeren
Laminaat vloeren
TEGELSTUDIO NIJKERK
Over Tegelstudio
Nieuws en blogs
Contact
NIEUWSBRIEF
MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Bij inschrijving krijgt u van ons 10% korting op tegels!
SOCIALE MEDIA
SHOWROOM
Tegelstudio Nijkerk
Amperestraat 16
3861 NC Nijkerk
033-2450885
data@tegelstudionijkerk.Nl
www.Tegelstudionijkerk.Nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *